Acest website foloseşte "cookie-uri". Continuarea navigării reprezintă acceptul dumneavoastră. Mai multe detalii despre "cookie-uri"
 
Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


membri: logareinregistrarerecuperare parolareactiveaza emailinfo cadouricadouri pentru mamicicadouri pentru copiipremiantidespre websiteconfidentialitate
Informatii cadouri & premii
Informatii despre recompensele oferite mamicilor inregistrate pe Ajuta o Mamica Ro !

Ajuta o Mamica ofera mamicilor inscrise pe website diverse cadouri si premii pentru contributia acestora in ajutorarea altor mamici prin cunostinte, sfaturi sau informatii.

Info mami. Ofera sfaturi detaliate, elaborate sub forma unor articole, de interes pentru mamici. Pentru fiecare articol adaugat si aprobat autorul va primi puncte. Cu aceste puncte se pot alege cadouri. Sunt acceptate sfaturi, redactate sub forma unor articole, pe o tema aflata in stransa legatura cu urmatoarele domenii: preconcepttia, sarcina, nasterea, copii de pana la un an, copii intre 1 si 14 ani, adolescenti, dieta si alimentatie copii si mamici, sanatate copii si mamici, educatie, activitati si timp liber al copiilor, medici si spitale, gradinite si educatori, scoli si profesori, casnicie si familie, cumparaturi pentru copii si mamici, moda si frumusete copii si mamici, sex si relatii mamici, cariera mamici, timp liber mamici si alte teme de interes pentru mamici. Toate informatiile despre "Info Mami" etc. sunt oferite exclusiv mamicilor inregistrate.

Exemple de sfaturi redactate sub forma unor articole pot fi vizualizate accesand rubrica "Info Mami" sau click aici. Pentru a vizualiza cadourile care pot fi alese de mamici, acceseaza pagina "Cadouri pentru mamici" sau click aici. Pentru a vizualiza cadourile care pot fi alese de mamici pentru copii, acceseaza pagina "Cadouri pentru copii" sau click aici. Cateva dintre mamicile care au primit cadouri de la "Info Mami & Cadoul Mosului" pot fi vizualizate accesand pagina "Premianti" sau click aici. Pentru a te autentifica, acceseaza pagina de logare sau click aici. Pentru a te inscrie acceseaza pagina de inregistrare sau click aici.

Te rugam sa te autentifici pentru a putea beneficia de toate facilitatile website-ului AjutaoMamica.ro, a putea primi cadouri in bijuterii & alte cadouri pentru mamici sau premii in jucarii pentru copilasii tai si a ajuta alte mamici prin cunostintele si sfaturile tale.

Acum ai aflat de website-ul nostru si nu ai inca un cont ? Click pe inregistrare si alatura-te membrilor comunitatii Ajuta o Mamica.

* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.