Acest website foloseşte "cookie-uri". Continuarea navigării reprezintă acceptul dumneavoastră. Mai multe detalii despre "cookie-uri"
 
Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


membri: logareinregistrarerecuperare parolareactiveaza emailinfo cadouricadouri pentru mamicicadouri pentru copiipremiantidespre websiteconfidentialitate
Confidentialitate
In conformitate cu prevederile Legii 677/2001 privind protectia datelor personale, Ajuta o Mamica isi asuma obligatia de a nu face disponibile catre terti datele personale furnizate de membri la inscriere, in afara de cazul in care acest lucru este necesar pentru a respecta legea si/sau procedurile judiciare.

Membrii, odata inscrisi pe website, sunt de acord ca datele, informatiile si pozele personale sa fie utilizate exclusiv de Ajuta o Mamica pentru validarea participarii la diverse activitati organizate pe Ajuta o Mamica, cat si, ocazional, pentru promovarea website-ului sau activitatilor in mediul online sau offline.

Ajuta o Mamica nu-si asuma nici un fel de raspundere in cazul in care membrii isi trimit datele personale in mod eronat. Pentru participarea la diverse activitati organizate pe Ajuta o Mamica este necesar ca sa fie furnizate de membru datele solicitate, acestea fiind necesare identificarii lui si in caz de obtinere a unuia dintre cadourile castigate / alese.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si Legii nr. 365/2002 privitoare la protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Ajuta o Mamica are obligatia de a asigura siguranta datelelor personale ale membrilor furnizate la inscriere. In conformitate cu legile precizate anterior, Ajuta o Mamica asigura membrilor dreptul la informare, dreptul de acces la datele personale, dreptul de interventie asupra datelor personale si dreptul de opozitie.

Fiecare membru poate oricand sterge datele personale folosite la inscrierea pe website-ul Ajuta o Mamica prin solicitarea expresa de inchidere a contului si renuntare de participare in comunitate la emailul contact@ajutaomamica.ro. Prin accesarea acestui website membrii de acord cu prevederile anterioare.

Ajuta o Mamica ofera mamicilor inscrise pe website diverse cadouri si premii pentru contributia acestora in ajutorarea altor mamici prin cunostinte, sfaturi sau informatii. Te rugam sa te autentifici pentru a putea beneficia de toate facilitatile website-ului AjutaoMamica.ro, a putea primi cadouri in bijuterii & alte cadouri pentru mamici sau premii in jucarii pentru copilasii tai si a ajuta alte mamici prin cunostintele si sfaturile tale.

Acum ai aflat de website-ul nostru si nu ai inca un cont ? Click pe inregistrare si alatura-te membrilor comunitatii Ajuta o Mamica.
preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.