Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Ce preferati sa le dati copiilor dimineata sa manance? Cereale cu lapte sau ciocolata calda?

Raspuns mamica: "In mod sigur cereale cu lapte ... nu ciocolata calda. Eu ii fac fetitei mele un sandwich dimineata inainte sa plece la gradinita si o cana de lapte caramel. Laptele simplu nu il accepta, nu stiu de ce ... si laptele caramel ii spun ca este cafea ..."

Raspuns mamica: "Cum ciocolata calda mamico????? Asta e mic dejun la tine??????? Cereale cu lapte sau altceva mai consistent depinde de varsta copilului ! Un iaurt, omleta, out fiert, o bucatica de carnita la gratar, o banana si lista poate continua! Ciocolata calda as zice sa o pastrezi pt tine!"

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii. Costume de baie.