Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Copilul meu nu vrea sa suga deloc, e ca si cum uraste sa fie alaptata. Cum sa procedez?

Raspuns mamica: "In primul rand va trebuie foarte multa rabdare, daca nu vrea inseamna ca nu poate, incercati sa cereti sfatul cuiva care va poate invata cum sa alaptati; sa nu fiti agitata pentru ca ii transmiteti copilului si se va agita la randul lui, vorbitii in timp ce incercati sa il alaptati, incercati din nou si din nou dar nu-l fortati. Daca nu vrea folositi o pompa si dati-i din sticluta insa nu renuntati sa-i dati lapte matern."

Raspuns mamica: "Nici eu nu am pus gura pe sanul mamii, insa baiatul meu a papat iept pana la 2 ai iar acum cea mica de 5 luni mananca la fel de bine ca si fratiorul ei. Roaga pe cineva (mama, soacra, bunica, vecina sa te ajute sa poti tine corect pe bebe si sa-l faci sa prinda bine sfarcul si aureloa sanului. Te poti mulge putin inainte, cat sa iasa 2-3 picaturi de lapte sa simta bebe gustul. In orice caz nu te lasa! Ai multa rabdare, cere ajutor si nu renunta! E magic! Daca reusesti, si trebuie sa reusesti iti recomand pentru sani crema garmastan (e scumpa dar scapi de iritatiile si usturimile de la supt) Ati inscris bebele la un dr de familie? La vizita acestuia (la noi a venit acada cand a facut bebe o saptamana) roaga sa te ajute cu alaptatul."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.