Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Preconceptia « inapoi

La cat timp dupa un chiuretaj pot incerca din nou sa fii mamica ?

Raspuns mamica: "Sincer nu stiu exact, dar ar trebui sa mai astepti cateva luni, si daca chiuretajul a fost din cauza unei pierderi de sarcina, te sfatuiesc sa incerci sa faci un tratament inainte de a incerca din nou sa ramai insarcinata. Asa ca mai bine te sfatuiesti cu doctorul tau si totul va fi bine."

Raspuns mamica: "Ar trebui sa astepti cateva luni ca uterul tau sa-si revina din interventia la care a suferit schimbari. Daca ai pierdut sarcina si de aceea a fost nevoie de un chiuretaj, atunci mergi la un consult amanuntit si intreaba-ti medicul ginecolog ce trebuie sa faci."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.