Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Preconceptia « inapoi

Problemele de zi cu zi influenteaza ciclului menstrual ?

Raspuns mamica: "Da influenteaza; daca esti mereu obosita, stresata, agitata, este foarte posibil sa apara dereglari ale ciclului menstrual. oricum acestea nu ar trebui sa fie foarte mari si evidente; daca de exemplu ti-a intarziat ciclul intr-o luma mai mult de doua saptamani, ar fi indicat sa mergi la un medic ginecolog."

Raspuns mamica: "Tot ceea ce ne inconjoara ne poate afecta, nu numai menstruatia, ci intreg organismul ne poate fi dat peste cap din cauza oboselii, a stresului, a noptilor nedormite, a starilor nervoase ce apar in urma unor neintelegeri etc. Menstruatia poate fi dereglata si din cauza unor schimbari hormonale. Oricum, un control ginecologic pe an nu strica."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.