Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

Care este alimentatia corecta a copilului de 3 ani?

Raspuns mamica: "Indiferent de varsta, un copil trebuie sa consume zilnic o portie de laptic - acru sau dulce cu cereale sau orez, gris, taietei - o portie de supica sau ciorbita si felul doi cu carnita de pui sau peste. Un ou - la 2-3 zile, fructe si legume proaspete sau confiate."

Raspuns mamica: "Un copil la varsta de trei anisori este destul de mare asa ca poate manca mai diversificat. Nu trebuie sa ii lipseasca vitaminele carte le luati din fructe si legume. Carnea de asemenea este importanta, dar sa fie de curcan, pui, pestele, ouale care ajuta la dezvoltarea inteligentei."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.