Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Cum pot sa-mi fac copilul de 11 luni sa doarma?

Raspuns mamica: "A fost intotdeauna asa? Nu a dormit noaptea sau ziua? Daca nu doarme noaptea si asta de cand este el atunci poate fi ori obisnuinta si inseamna ca isi va schimba programul, doar ca trebuie sa faci in asa fel incat sa-i schimbi programul ziua, daca nu doarme ziua trebuie sa incerci sa-l fortezi, sa stai cu el caci o data pe zi trebuie sa doarma."

Raspuns mamica: "Sa doarma noaptea? Incearca sa il ti ziua mai mut treaz si seara, inainte de culcare fa-i un ceai de tei ca este linistitor, canta-i un cantecel sau spune-i o povestioara, leagana-l sau fa-i un masaj usor pe spate, asta sigur il va relaxa si va dormi mai bine."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.