Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

Care sunt pasii pe care ii recomanzi pentru o "tranzitie" usoara de la alaptat? Deja avem 2 anisori ...

Raspuns mamica: "Ar trebui sa-i ii raresti mesele de lapte din ce in ce mai mult. Apoi sa incerci sa stai mai putin in pozitia de alaptat asa incat ea / el sa nu caute tatica. Eu la baietel am plecat la un curs si a uitat relativ usor. Aveam 1 an si 3 luni. La fetita a fost un pic mai greu, avea 10 luni si a uitat mai greu."

Raspuns mamica: "Ar fi bine sa incerci sa ii dai cat mai putin lapte , apoi sa incerci sa manance cat mai multe supe si ceaiuri ca sa inlocuiesti mesele sau sa incerci sa pleci cateva zile si asa poate o sa reusesti sa o intarci."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.