Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Ce alimente pot inlocui carenea pe perioada postului?

Raspuns mamica: "Pe prioada postului, avand in vedere ca nu poti consuma carne, trebuie sa-i gasesti inlocuitori. Carnea ar putea sa fie inlocuita cu lintea (tocanita de linte este delicioasa), tempeh (un amestec din soia boabe) sau quinoa care se prepara, se gateste asemanator cu orezul."

Raspuns mamica: "Din punct de vedere al gustului, poti inlocui produsele din carne cu soia snitel sau cu couperci. Din punct de vedere nutritiv, deci in peincipal al proteinelor din carne, poti inlocui produsele si preparatele din carne cu leguminoase ca fasolea, mazarea, lintea, nautul etc."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.