Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Cum pot scapa de musculitele negre din pamantul florilor de ghiveci?

Raspuns mamica: "Cel mai bine e sa schimbi pamantul sau sa cureti cuiburile de insecte asa a facut mama mea si a scapat de ele. Eu sincer pun pamant si din gradina la flori dar nu mi sa intamplat niciodata sa gasesc insecte la radacina. Nu am avut aceste probleme. :d"

Raspuns mamica: "Cred ca mai intai trebuie sa scimbi pamantul, apoi sa mergi la un magazin unde sunt substante speciale pentru plante, eu am avut musculite pe frunze si le-am stropit cu mospilan sau cu actara... dar in pamant nu am vazut. Evita udarea foarte des... din cauza mediului foarte umed se fac aceste musculite."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.