Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Exista sutiene de maternitate cupa A? Am cautat peste tot, daca m-ar ajuta cineva ar fi ideal.

Raspuns mamica: "Eu mi-am cumparat din bazar sincer de alea pentru alaptat, sunt bune, in sensul ca sunt de bumbac si fara sarma, dar nu prea mi-a ajutat, adica cand alaptam tot trebuia sa ma feresc ... poti purta si sutiene normale daca iti mai vin si folosesti aparatoare pentru sani, ca sa nu te patezi atunci cand curge laptele, se gasesc in farmacii."

Raspuns mamica: "Cupa A? Incearca sa cauti pe net, dar nu cred ca vei gasi undeva un sutien de maternitate care sa aiba cupa A. Opteaza pentru o bustiera - o gasesti la farmacie sau in magazinele de specialitate - nu pe tarabele din piata, care au marfa contrafacuta si care zace cu anii prin depozitele pline de sobolani."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.