Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Ce sa fac sa nu ma mai sperii de soareci ? Cand ii vad prin curte tip si incep sa tremur ?

Raspuns mamica: "Ei... dar nu sunt chiar atat de fiorosi... poate doar cei foarte mari... daca locuiesti la casa... de ce nu pui cateva capcane... daca tu nu ai curaj... roaga pe cineva sa te ajute... si asa scapi si de ei... si de teama de soareci........"

Raspuns mamica: "Mami, bine ca ii ai in curte... eu ii am prin casa :( au coborat iarna din pod unde e frig, in casa la caldura. Unul minimi la 2 saptamani prind cu capcana clasica din batrani (castron, nuca si branza). De speriat, nu ai cum sa nu te sperii! Este o fobie pe care singura trebuie sa ti-o stapanesti. Gandeste-te ca ei (soriceii) fug de tine ca sa sperie, nu tu trebuie sa te speri de ei. Sar inca o data, e ceva normal sa te sperii. De exemplu, acum o sapt stateam in bucatie si scriam ceva, cand zbrr... fix pe la picioarele mele mi-a trecut un jerry... m-am speriat, am tipat, am injurat de toti sfintii si am satit ca negresa aceea grasa din tom si jerry cu picioarele pe scaun... vreo 30 de minute mi-au tremurat picioarele si am avut senzatia ca imi iese inima din piept."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.