Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 
Cum am putea sa scapam de retentia de apa? Aveti o metoda anume?
"Retentia de apa se datoreaza consumului marit de sare. Ca sa scapi de retentia de apa trebuie sa reduci la maxim sarea si sa ai grija sa citesti eticheta produselor din comert. Toate mezelurile au un raport ridicat de sare, la fel si condimentele si vegeta din comert."

Daca am avut eminenta de avort, pe toata durata primei sarcine, este posibil ca la a doua sa fie la fel?
"Eu cred ca nu, nu e musai sa fie la fel, e posibil sa ai o mica iminenta de avort si la sarcina a doua insa sa nu fie pe toata durata sarcinii, depinde si de ce tip de iminenta ai avut; eu am avut la primul copil una mai mare sa zic decat la ceilalti, la primul am luat si tratament cam pe toata perioada sarcinii si am stat si internata, iar la celelalte doua o iminenta de avort dar nu a necesitat sa iau tratament decat foarte putin."

Este normal sa acorzi mai multa prioritate copiilor decat propriei persoane, sau ar trebui sa fie juatate:jumatate ?
"In general noi mamele dupa ce nastem cel putin in primul an cam uitam de noi si de cei din jur si ne dedicam doar copilului. Din punctul meu de vedere ar trebui sa avem grija si de noi, dar jumate, jumate nu prea cam 30% noi si restul bebelusul, si mai ramane si sotul de care uitam cateodata in favoarea bebelusului."

De la ce varsta este potrivit sa incepem gradinita ?
"Eu am o fetita de trei ani si opt luni si am hotarat s-o duc la gradinita peste un an, dupa patru ani. Acum nu cred ca exista o varsta dupa care ar trebuie s-o duci la gradinita, ci dupa cum crezi ca ai timp sa stai cu ea, daca nu ai unde s-o lasi vei fi nevoita sa o duci si mai mica."

A incercat vreo mamica Broncho-Vaxom pentru raceala copilasului? Ne-a recomandat pediatrul, dar nu prea isi face efectul. Tot cu nasul infundat este :(
"Cred ca ar trebui sa respecti sfatul pediatrului ... Este foarte important de stiut ca Broncho-Vaxon se ia timp de 3 luni de zile, in regim zilnic, zi dupa zi, consecutiv. Cred ca efectele nu se vad de la primele pastilute. Imunobioterapia polivalenta este benefica pentru persoanele care racesc repede."
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii. Costume de baie.