Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 
De ce nu vrea copilul meu de 11 luni sa doarma in patutul lui?
"Pentru ca vrea langa mama lui; nu obligati copiii sa doarma singuri; cum nici noi, parintii, nu ne putem obisnui in alt pat sau alta casa, asa si copii nu pot fi toti la fel; incercati sa-l lasati sa doarma unde vrea el; nu va veti mai intalni cu acesti ani niciodata."

Ecografia Doppler afecteaza bebelusul?
"In primul rand trebuie stiut faptul ca ecografiile nu afecteaza in nici un fel dezvoltarea copilului si nici nu pune in pericol sanatatea. Nu bradiaza, doar radiografia. Ecografia este pe baza de sunete deci este inofensiva, stati fara grija. Nu va faceti griji nu este periculoasa puteti intreba si medicul ecograf."

Ce scutece refolosibile imi recomandati?
"Sunt mai multe firme care au scutece textile bune. Printre ele Charlie Banana, Tots Bots, Little lamb, Itti Biti... Eu iti recomand cu drag sa iei scutecele pre-loved (adica second), sunt bine intretinute si nu sunt chiar asa de scumpe. Pe facebook este un grup Clubul scutecelor textile si mamicile de acolo vand scutece, dau sfaturi si isi expun colectile de scutece."

Banii pentru scoala o idee buna ? Ce parere aveti?
"Din punctul meu de vedere, nu. Ii asigur pachetul zilnic si apa si bani in nici un caz. Consider ca nu este varsta la care ar putea avea banii pe mana intrucat ii poate pierde si decat sa ramana nemancata prefer sa ma asigur ca nu se va intampla acest lucru."

Baiatul meu cantareste cumva prea mult?
"Pai cat are baiatul? Daca ti se pare ca cantareste prea mult mergi cu el la un medic nutritionist sa il consulte si sa ii faca schema de crestere; daca va considera ca grasut ii va recomanda un regim, fara dulciuri in primul rand, fara paine sau cel putin sa fie integrala etc."
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii. Costume de baie.