Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 
Vedetele, reprezinta ele un exemplu negativ pentru copii nostri?
"Nu toate vedetele reprezinta un exemplu negativ pentru copii nostri. Sunt si vedete care stiu sa se faca respectate, care stiu sa se fereasca de scandaluri si care au un vicabular foarte frumos. Vedetele pana la urma sunt oameni ca si noi si ar trebui sa incerve sa fie un exemplu bun pentru toti, insa mass-media este cea care face rating de pe urma vocabularului colorat sau a faptelor nedemne facute de vedete,"

Are cineva vreun sfat pentru taierea unghiilor bebelusilor?
"Se spune ca prima data, unghiutele bebelusului trebuiesc taiate de catre nasa de botez. Pana atunci ii puteti pune manusele pentru a evita zgarieturile. Dupa aceea ii puteti taia unghiutele dupa cat de repede ii cresc, dar mare grija sa nu le taiati din carne. In cazul in care nu sta,le puteti taia dupa ce a adormit."

Poti sa simti copilul miscandu-se in timpul travaliului prematur?
"Copilul in general in timpul travaliului se misca este activ, deoarece nu numai tu depui efort ca el sa poata iesi si el incearca sa iasa si depune si el efort. Deci da in timpul travaliului da il vei simti cum misca chiar daca este prematur sau la termen."

Care sunt metodele de tratament cele mai frecvente ale eczemelor?
"Mai intai ar trebui sa mergeti la un medic dermatolog pentru a vedea ce fel de eczeme sunt si de ce natura. Abia apoi veti incerca sa le tratati urmand un tratament, care sigur va fi bazat pe creme, unguente sau preparate pe care dermatologul vi le va da."

Mancati des peste Tilapia? Va sfatuiesc sa n-o mai faceti deoarece va imbolnaveste.
"Cu ceva timp in urma se consuma si la noi in familie... iar cand aveam musafiri... pregateam astfel de peste.. .apoi intr-o seara pe cand cinam... si chiar in acel moment mancam peste la stiri se vorbea despre consecintele asupra sanatatii daca cansumam acest peste."
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii. Costume de baie.