Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 
Este gelozia o dovada de iubire sau nu? Ce parere aveti?
"Da, poate fi o dovada de iubire, atunci cand nu este obsesie. Oricare dintre noi am fost sau suntem gelosi macar un pic, asta inseamna ca ne pasa de cel de langa noi si nu suportam sa-l impartim. Daca aceasta gelozie se transforma in obsesie nu este dovada de iubire, este altceva... partenerul incepe sa te trateze ca pe o proprietate, sa-ti interzica unele lucruri, sa te urmareasca, sa se ajunga la certuri sau mai rau batai... atunci nu e de bine."

Copiii mici pana la un an pot fi vegetarieni ?
"Parerea mea este ca NU poti alimenta un copil pana la un an doar cu legume, trebuie sa primeasca si lapte, carne, oua si alte alimente. Este bine sa-i dai sa manance din fiecare cate ceva, nu doar vegetale. Cred ca mai traziu se vor vedea repercursiunile acestui fapt."

Sanul e nevoie sa fie golit de bebe la o singura masa ?
"Din cate stiu eu este cel mai bine ca bebe sa sunga din ambi sani la o masa, in mod egal; daca nu termina tot lapticul, este incicat ca mama sa il stoarca cu o pompa speciala pentru sani pentru a nu avea probleme ulterior, si anume pentru a nu se forma chisturi."

Ce sunt port bebe-urile traditionale ?
"Port bebeurile traditionale sunt cosuletele tip landou sau obisnuitele marsupii pe care le vedem zilnic pe strada. In cosuletul tip landou bebelusul va sta in pozitie orizontala, dar nu mai tarziu de varsta de 6 luni, iar in marsupiu va putea sta pe verticala, cu fata sau cu spatele la parinte, pana va cantari aproximativ 9 kg."

Cate mese trebuie sa aiba un copilas de 2 anisori pe zi?
"Pai cred ca ideal ar fi cam 5 mese pe zi. Dimineata ii dai prima masa (micul dejun) , pe la ora 10 ii poti da o gustare usoara, urmeaza masa de pranz cu mancare mai consistenta, gustarea de dupa amiaza pe la ora 16, iar la ora 19 ultima masa."
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii. Costume de baie.