Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

La ce ora trebuie sa adoarma un copil de 3-4 ani, daca dimineata merge la gradinita?

Raspuns mamica: "Cred ca cel mai potrivit, ar fi sa-l duci la culcare sau sa-l adormi la ora 8, maximum 9 seara. Trebuie sa fie odihnit pentru a se putea trezi pregatit de a merge la gradinita si binedispus dimineata, cat si pe tot parcursul zilei. Daca va fi obosit, nu se va putea concentra si va fi morocanos."

Raspuns mamica: "Eu cred ca pe la 8 va puteti pune in pat, mai ii spui o poveste, un cantecel, ca oricum, nu o sa doarma imediat. Asa ca ai sanse ca pana la ora 9 sa doarma, ca atunci de dimineata, sa se poata trezi fara probleme; se spune ca somnul intre orele 9-12 este cel mai important pentru copii."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii. Costume de baie.