Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Preconceptia « inapoi

Suzeta are efecte negative asupra copilului de cateva luni ?

Raspuns mamica: "Se spune ca nu prea este bine sa-i dai suzeta ca ii poate afecta dintisorii cand ii vor iesi, dar nu stiu mai exact ce alte complicatii pot aparea. Mai stiu ca va fi foarte greu sa il dezveti de suzeta. Deci cum crezi tu ca ii e mai bine copilului tau. "

Raspuns mamica: "Suzeta are efecte pro si contra, personal cred ca mai multe sunt pro :), pentru ca: in primul rand previne sindromul mortii subite, atunci cand sunt mici bebelusii se pot ineca in somn... nu trebuie sa stai cu canul in gura tot timpul, nu trebuie sa-i lasi biberonul care stim ca nu este bine sa suga din tetina cu gaura."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.