Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Ce parere aveti despre copiii care s-au nascut cu frontanela inchisa ? Situatia este foarte grava ?

Raspuns mamica: "Fontanela este este spatiul care se formeaza la intalnirea oaselor calotei craniane, oase care la nastere nu sunt complet sudate, permitand dezvoltarea ulterioara a dimensiunilor craniului si conbsecutiv al creierului. In ceea ce priveste problema ta sa sti ca inchiderea precoce a fontanelei poate aparea in craniostenoza, microcefalie si poate antrena, daca perimetrul cranian este mic, o insuficienta dezvoltare a creierului. Asa ca iti recomand sa te duci cat mai repede la un medic de specialitate si sa-i spui. Sanatate multa."

Raspuns mamica: "Cred ca cel mai indicat ar fi sa consulti un neurolog, banuiesc ca acest lucru ti-a zis si medicul neonatolog dupa ce ai nascut. Intradevar poate afecta copilul daca fontanela este inchisa precoce, poate duce la tuburari de dezvoltare cerebrala si din acest motiv trebuie luate masuri urgente."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.