Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Care sunt efectele secundare dupa ce nu mai iau contraceptive?

Raspuns mamica: "Nu stiu sa existe vreun efect secundar daca incetezi sa nu le mai iei. Eu am renuntat la ele in momentul in care am decis sa fac un copil si nu am avut nici un fel de problema. Singura problema ar fi fatul ca trebuie sa te protejezi prin alte metode pentru a te feri de o sarcina nedorita."

Raspuns mamica: "Daca te referi la pilule se poate sa ai putine dereglari hormonale apoi, sa sangerezi mai abundent sau sa ai lipsa menstruatiei ceva timp, de regula putin, asta pana cand se acomodeaza iar corpul, dar ar trebui sa intrebi medicul tau ginecolog despre asta."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.