Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

Cata apa este suficienta pentru un copil de 3 ani?

Raspuns mamica: "Atat cat bea el, trebuie de luat in consideratie ca, copilul bea si lapte si lichide intr-o zi, ceiut poate, suc; daca mananca ciorba sau fructe-portocale etc.; ai mei sunt foarte diferiti in privinta asta, unul bea un pahar si unul 2 litri uneori, eu nu le dau decat atunci cand cer."

Raspuns mamica: "Este suficient atat cat cere organismul. La trei ani este destul de mare sa ceara atunci cat ii este sete. Intr-o zi poate sa bea un singur pahar de apa iar altadata sa bea 1-2 litri sau chiar mai mult, depinde si de celelalte lichide pe care le consuma.D a-i apa de cate ori cere."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.