Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

E unul dintre cele mai importante organe ale corpului si totusi.... ficatul nu doare?

Raspuns mamica: "Doamne fereste sa ai o criza de ficat! Cum sa nu doara? Iti vine sa-i iei campii cnd incepe sa te deranjeze ficatul. Durerea de ficat incepe ca si cum ai simti ca te supara stomacul... ai simptome de greturi... si te lasi in nadejdea ca e doar ceva trecator la stomac. Doar in caz ca doamne fereste ai hepatita... ficatul nu doare."

Raspuns mamica: "Corect, ficatul nu doare. Durerea pe care o simtim in zona ficatului in special este cauzata de oboseala, alimentatie necorspunzatoare sau prea mult alcool. Uneori, ceea ni se pare noua, ca ficatul este cel care doare, poate ascunde boli importante cum ar fi: hepatita sau ciroza hepatica."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.