Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 4 ani si 8 ani « inapoi

Mamici de fetite... Ati patit ca fetita sa faca infectie urinara de la closetele de la gradi? Noi am patit si nu este deloc placut.

Raspuns mamica: "Esti sigura ca de la closet a facut? Infectia urinara poate avea multe cauze inclusiv o raceala puternica la vezica. In orice caz invat-o sa nu se mai aseze pe closet, sau daca o face sa puna hartie igienica pe colacul de la wc. Se poate sa fie si asta o cauza."

Raspuns mamica: "Nu cred ca a reusit aceasta performanta... Nu e de la o raceala? Daca esti sigura de asta, eu iti recomand sa schimbi gradinita. In momentul in care vei spune acest lucru personalului de acolo, vor nega si, oricum, .... nu vor face nimic. Totusi, trebuie sa fii sigura de cauza."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.