Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

In afara de Pret a Porter negru, mai stiti vreun parfum cu miros asemanator? As vrea sa fac un cadou diferit, dar cu aproximativ acelasi miros.

Raspuns mamica: "Sincer, eu sunt fan produse oriflame si cred ca ai putea incerca un eclat sau un giordanii. Sunt parca asemanatoare si miros foarte bine. La pret sunt accesibile si numai bune de facut cadou. Daca nu-ti plac, poti lua oricand ce parfum doresti, sau orice altceva."

Raspuns mamica: "Miroase foarte bine parfumul ales de tine si nu prea sunt parfumuri care sa semene. Poti incerca de la avon, rare pearl sau little black dress sau multe altele care cred ca miros asemanator. Sunt asemanatoare dar diferite in acelas timp. cred ca tu vei alege mai bine."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.