Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

Sunt bune multivitaminele minimartieni pentru copiii de 3 ani?

Raspuns mamica: "Sunt bune si nu prea. Mi se pare ca au in compozitie si cateva substante care nu au ce cauta intr-un supliment alimentar pentru copii. Eu nu as risca si as prefera sa-i dezvolt imunitatea copilului prin alimentatia sanatoasa - din care isi poate lua aportul de vitamine, de minerale."

Raspuns mamica: "Da, si eu am auzit ca ar contine ceva chimicale, eu nu le-am dat la copiii mei pentru ca sunt adepta produselor naturale, dar cred ca sunt bune insa sa nu-i dai o perioada lunga de timp si ar fi bine sa intrebi si parerea unui medic, poate iti recomanda ceva mai bun."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.