Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Cum poti sa alaptezi daca ai sani foarte mari?

Raspuns mamica: "Draga mea marimea sanilor nu conteaza, daca iti este incomod sa alaptezi cand tii copilul in brate atunci cea mai comoda pozitie este sa stai intinsa pe pat, din punctul meu de vedere este cea mai comoda pozitie atat pentru mama cat si pentru copil."

Raspuns mamica: "Pentru a alapta, nu conteaza marimea sanilor. Doar pozitia in care alaptati poate fi alta in cazul in care aveti sanii foarte mari - cumparati o perna pentru alaptat care va va fi de folos in perioada in care hraniti bebelusul la san. Puteti sta pe o parte, iar bebe pe pat."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.