Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Fetitei mele de 10 luni ii miros picioarele urat. Ati mai intalnit asa ceva la varsta asta?

Raspuns mamica: "Da am mai intalnit... baietelului meu ii miroseau urechile, si chiar daca pare o superstitie sa stii ca e adevarat. Mi-a zis cineva sa o chem pe nana de botez sa-l spele din nou si sa-i mestece un pic de busuioc, apoi sa-i sufle usor in ureche. Pe cuvantul meu, are acum 12 ani si urechile ii miros a busuioc. Chemati-o pe nasa sa-l mai spele odata."

Raspuns mamica: "Este un pic cam micut ca sa ii miroasa picioarele ... Noi avem 4 anisori, dar nu ne miros picioarele ... Poate fi de la incaltaminte sau de la ciorapi ... Foloseste tot timpul ciorapei de bumbac si incaltaminte de calitate, de piele, daca se poate."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.