Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Are cineva vreun sfat in legatura cu sutura cervicala?

Raspuns mamica: "Sutura cervicala se mai numeste si serclaj. Se foloseste pentru a preveni nasterea prematura. Se foloseste doar in cazul femeilor cu risc mare de avort spontan. Dupa interventia chirurgicala trebuie sa stai numai la pat sa nu faci nici un fel de efort fizic, doar sa mergi la baie."

Raspuns mamica: "Sutura cervicala se mai numeste popular sau pentru intelesul nostrusi serclaj. Stiu ca presupune repaus total dupa interventie intucat in timp poate duce la nastere prematura si, de altfel, pentru acest lucru se face. E mai dificl de purat o sarcina cand te afli in aceasta postura, dar nu imposibil."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii. Costume de baie.