Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Preconceptia « inapoi

Candidoza cauzeaza ciclul menstrual ?

Raspuns mamica: "Candidoza este o infectie a organelor genitale, dar ea poate fi si la nivelul gurii, iar de obicei daca odata este aparuta ori in gura ori la nivelul organelor genitale apare si pe tractul digestiv si iti recomand sa iei nistatine. Si sa stii ca menstruatia nu este intarzaiata de candidoza."

Raspuns mamica: "Nu, candidoza nu afecteaza ciclul menstrual, din cate stiu eu, pentru ca si eu fac destul de des candidoza din cauza medicamentelor si nu mi s-a intamplat ca am probleme cu menstruatia, insa trebuie tratata pentru ca in sarcina, de exemplu, dauneaza copilului si nu numai, este contagios."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.