Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

In afara de fructe/fructe uscate, ce gustari sanatoase ii mai pot da fiului meu de 3 ani, mai ales cand suntem pe afara?

Raspuns mamica: "De ce sa ii dati doar fructe uscate cand puteti sa ii dati cat mai multe fructe proaspete sau legume crude; spre exemplu morcovii care au multe vitamine, sfecla rosie care este foarte buna, sau rosii, castraveti, incercati sa ii dati iaurturi, branzica fara cheag."

Raspuns mamica: "Daca e rece cred ca ar trebui sa-i dai cand este in casa caci banuiesc ca de asta eviti fructele proaspete, afara poti sa-i dau un biscuite, o banana, grisine sau stiksuri, poti sa ii faci niste papanasi si sa iei cu tine caci copii ii adora, eugenii ..."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.