Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Cum pot sa-mi calmez durerea de spate in sarcina?

Raspuns mamica: "Eu, personal, pentru durerile de spate din timpul sarcinii am luat no spa. Acest medicament l-am luat chiar si in timpul travaliului, cand durerile de spate erau mai accentuate. Folosesc si acum no spa pentru durerile din timpul menstruatiei. Insa cel mai bine ar fi sa mergi la doctor sa-i spui de durerile de spate si el iti va recomanda sau nu un medicament sau o metoda de a-ti calma aceste dureri."

Raspuns mamica: "Incearca o perna electrica; eu personal nu am folosit insa am auzit atatea mamici care au spus ca este foarte buna; mersul pe jos iarasi ajuta, cate o ora pe zi ar trebuisa mergi ca iti face bine; masajul, daca are cine sa iti faca, roaga sa iti faca acolo unde te doare; si stai intinsa cu picioarele pe o perna."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.