Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Nu pot sa-l fac pe bebelusul meu sa accepte laptele praf. O sugestie ?

Raspuns mamica: "Nu ai specificat cat timp are bebele si de ce sa acepte laptele praf; nu mai ai tu laptic? Incerca putin cate putin; daca mai alaptezi, mulge-te si pune si o masura de lapte praf ca sa simta gustul cu care s-a obisnuit, sau ii poti pune un pic de ceai pentru copii."

Raspuns mamica: "Parerea mea, asta daca nu cumva bebele e mic si nu ia in greutate si in acest caz trebuie sa-i dai supliment ..., daca e mai mare, are deja, 5, 6 luni eu zic sa continui sa alaptezi atat cat poti, asta daca alaptezi, plus ce mananca mancare solida, daca ai inceput diversificarea e foarte bine, ai putea sa incerci si cereale formula pentru bebelusi de acelea care au in continut lapte daca nu vrea lapte praf."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.