Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Copilul meu plange cand nu sunt in aceeasi camera. Ce pot sa fac?

Raspuns mamica: "Sa il iei cu tine, de pe la 7, 8 luni il poti pune intr-un premergator, cat e mic in primele luni sa il tii intr-un landou si langa tine pe un scaun ceva ca sa poata sa te vada sau intr-un balansoar daca ai, sau incearca sa-i pui muzica clasica de relaxare."

Raspuns mamica: "Aveti doua variante: ori il luati cu dumneavoastra unde aveti treaba pentru a nu sta singur, ori il lasati sa planga pana se linisteste. A doua varianta am incercat-o si eu, dar nu m-a last inima sa o aud cum plange, asa ca o luam cu mine in bucatarie si trebaluiam amandoua."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.