Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 8 ani si 14 ani « inapoi

Mamici, ce parere aveti de cazul fetitei de 9 ani care a ramas paralizata din cauza vaccinului antipoliomielitic? Care ar putea fi explicatia?

Raspuns mamica: "Nu vreau sa incep o discutie polemica pe tema asta insa atat timp cat nu se stie riscurile care pot fi in urma vaccinurilor e posibil orice... nimeni nu ne da detalii in privinta acestor vaccinuri, dar "trebuie" sa le facem ca ne "protejeaza"... de ce nu stiu!! Pentru ca in alte tari unde nu se fac rata bolilor e la fel ca si la noi, deci?"

Raspuns mamica: "Vaii, draga mea .. nu pot sa cred ca este posibil ... Fetita este paralizata din cauza vaccinului, daca nu ii faceai vaccinul fetita putea avea o viata normala. Suntem pur si simplu in jungla, nu stiu daca in alte tari se poate intampla asa ceva. Este foarte dureros! Pur si simplu nu am cuvinte!!"

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.