Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Preconceptia « inapoi

Daca am rh negativ pot sa raman insarcinata? Sotul rh pozitiv !

Raspuns mamica: "Chiar am o vecina care are un baietel si are rh negativ. Ea a ramas gravida nestiind ca are rh negativ, dar nu am vazut sa aiba probleme deosebite. A fost intr-adevar o sarcina cu risc, dar a dus-o cu bine. Acum zicea ca ar mai vrea inca un copil, desi medicii nu prea o incurajeaza."

Raspuns mamica: "Nu conteaza ca ai tu rh negativ si sotul rh pozitiv. Sigur ca poti sa ramai insarcinata de ce nu. Ce treaba are rh ?..... Probabil ai auzit rau sau nu stiu. Sau si-a dat cineva cu parerea. Nu te speria poti sa faci bebelusi. Intreaba un doctor si convinge-te singura."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii. Costume de baie.