Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 4 ani si 8 ani « inapoi

Ii place copilasului dvs. sa inventeze "povesti" dupa ce face vreo "boacana" :) Cred ca pe al meu nu il intrece nimeni :)

Raspuns mamica: "Stati linistita... nu-i nici pe departe singurul copil inventiv. Ati fi mirata sa le ascultati povestile unor copii care doresc sa scape basma curata.:) Au o imaginatie atat de bogata, ca te lasa masca. Se spune ca astfel de copii inventivi pe viitor vor deveni artisti."

Raspuns mamica: "Ai mei mereu spun ca extraterestrii sunt de vina. Cateodata este vinovat si motanelul. Povesti ca acestea spun toti copiii. Le place mai mult ca orice sa inventeze tot felul de povesti. Si, cu cat ma arat mai interesata, cu atat povestea devine mai bogata si mai plina de evenimente."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.