Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 4 ani si 8 ani « inapoi

Ce pot face, copilul are cosmaruri dupa ce vede desene la gradi cu un anumit persoanj?

Raspuns mamica: "Ar trebui sa-i explicati ca acel personaj nu e rau, sa-i povestiti lucruri frumoase despre el si sa-l calmati. Vorbiti cu educatoarea si spuneti-i despre acest lucru. Nu ar trebui sa-i arate desene cu personaje de care copiii se pot speria. Poti merge la un psiholog."

Raspuns mamica: "Parerea mea este ca la gradinita nu ar trebui sa se uite la desene, sunt alte lucruri care trebuie sa le faca o educatoare, vorbiti cu educatoarea si spuneti-i ca copilul dumneavoastra se sperie si ca nu mai vrtei sa se uite la desene, ii poate da sa lucreze la ceva sau sa se uite la o poveste."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.