Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 4 ani si 8 ani « inapoi

Ce marca de pasta de dinti ai cumparat pentru copilas? M-ar interesa pentru varsta de 4 - 5 anisori :)

Raspuns mamica: "Colgate prefera ei... de obicei cu cat e mai frumos colorata cu personaje animate. In market gasiti pe fiecare pasta de dinti si varsta recomandata. Toate sunt pentru copii dar au si recomandarea pe varsta. Eu le cumpar si care are pasta in mai multe culori ca tare le place."

Raspuns mamica: "Noi am folosit colgate, dental plus si acum avem Vademecum. Ultimele doua le plac mai mult pentru ca au aroma de capsuni si cel putin Dentalul nu este foarte mentolat. Eu as vrea sa le iau o pasta de la oral b pentru copii, dar nu am gasit in hipermarket ci doar online. Am citit reviewuri pe site-uri si am inteles ca e buna. Si apoi, si noi folosim gama oral b - blendamed."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.