Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 8 ani si 14 ani « inapoi

Parintii trebuie sa le ofere copiilor si o educatie muzicala ?

Raspuns mamica: "Nu, nu cred ca parintii trebuie sa le ofere o educatie muzicala decat daca vor ei asta, poate ca parintii se pricep si au corzi vocale si atunci poate sa vrea sa-si invete copilul. Insa daca copilului nu-i place, nu-l incanta, cu ce ajuta ? Sau ce poate fi rau in asta?"

Raspuns mamica: "Muzica mangaie si alina sufletul, iar cand un copil este inzestrat cu acest har de la Dumnezeu, e minunat. Daca copilul tau are inclinatie catre muzica, iar urechea si vocea il ajuta, indruma-l spre aceasta arta minunata, nu vei regreta. Insa daca aceste calitati ii lipsesc, orele de muzica vor fi un calvar pentru el, iar banii vor fi cheltuiti de pomana."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.