Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Nasterea « inapoi

Ar putea diareea sa cauzeze contractii?

Raspuns mamica: "Din cate stiu eu nu cauzeaza contractii, insa da dureri de burta, poate de asta crezi ca sunt contractii; am avut diaree in timpul sarcinii si am tratat-o, bineniteles mi-a recomandat medicul meu ginecolog ce sa iau, pentru ca mi-a zis ca e periculoasa diareea."

Raspuns mamica: "Nu stiu daca poate cauza contractii sau nu, dar cert e ca diareea in timpul sarcinii trebuie neaparat tratata - incercati cu metodele clasice - mucilagiu de orez, un pic de ceai de menta sau de pojarnita, o banana sau chiar o pastiluta de biotics pentru adulti."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.