Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

De ce copilul nu povesteste ce face la gradinita ?

Raspuns mamica: "Trebuie sa il inveti sa povesteasca, nici al meu cel mare nu are chef intotdeauna si mai ales daca a fost obraznic nu-mi spune sau daca s-a certat cu vreun alt copil, ca stie ca ma supar si ii este frica ca nu-l mai dau la gradi, eu ii spun ca daca nu-mi zice intreb de doamna."

Raspuns mamica: "Nici fiica mea nu vroia sa-mi povesteasca ce face in cursul zilei la gradinita - imi spunea ca nu isi mai aduce aminte. Initial, am intrat in panica, dar doamna educatoare ne-a spus sa stam linistiti ca nu are nicio problema, ci din contra - e cea mai activa si memoreaza cel mai repede poeziile, povestile si cantecelele. Cred ca pur si simplu nu avea chef. Se poate ca si in cazul dumneavoastra sa fie aceeasi poveste. Vorbiti cu educatoarea de fata cu el - va poate spune daca sunt sau nu probleme."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.