Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Pot sa iau ceva pentru depresie la 33 de saptamani?

Raspuns mamica: "In sarcina nu este recomandata medicatia de nici un fel deoarece poate provoca bebelusului probleme. Daca ai incercat sa scapi de depresie cu ajutorul parintilor, sotului, prietenilor si nu ai reusit, atunci iti recomand sa mergi la un psiholog si daca depresia este avansata atunci el iti va da pastile antidepresive."

Raspuns mamica: "In sarcina nu ai voie sa iei medicamente, tot ce poti sa faci este sa consulti un psiholog si cred ca este si cel mai bine pentru ca depresia o ai din cauza stresului probabil, a emotiilor, esti nelinistita, incearca sa te calmezi caci nimic nu se poate intampla, starea ta o transmiti copilului si nu e bine."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.