Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Mamici... in seara de Inviere mergeti si cu copii?

Raspuns mamica: "Cat sunt mici nu i-am luat, dar acum ca au crescut ii iau. Din pacate anul asta a fost o vreme ploioasa si nu i-am luat. La noi e obiceiul sa mergem cu lumina la cimitir si din cauza ca era noroiul pana la genunchi nu i-am mai luat si pe ei. Dar in general daca vor sa mearga si nu adorm ii iau."

Raspuns mamica: "Normal si frumos asa ar trebui... dar din pacate nu am reusit sa merg nici eu. Am fost atat de obosita de nu mai vedeam bine patul.... in schimb au fost baietelul meu si bunicul si au adus lumina in casa. De la geam am vazut puzderie de oameni care veneau de la Inviere."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.