Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

Ce pot face sa nu mai fie copilul timid in relatia cu ceilalti?

Raspuns mamica: "O problema similara am si eu cu fetita, este foarte timida, gradinita ajuta foarte mult, dar eu am consultat si un psiholog. Am facut 10 sedinte terapie, urmeaza sa mai obtinem inca 10 sedinte. Sa stii ca se observa diferenta, fetita a devenit mult mai sociabila, isi saluta colegii de gradinita (lucru care nu-l facea inainte), si-a facut prieteni noi cu care se joaca (nu mai sta retrasa). Sfatul meu e sa ceri si parerea unui psiholog,ajuta foarte mult."

Raspuns mamica: "Asa era si fetita mea. Dar am inceput sa o scot mai mult in public unde erau mai multi copii de seama ei si nu numai, sa o iau si pe ea unde mergeam si noi pentru a se acomoda cu persoanele, sa ies mai mult cu ea. Si apoi cand a mers la gradinita a inceput sa nu mai fie asa timida."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.