Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Am avut un avort spontan, dupa care mi-a intarziat menstruatia, dar testele sunt negative - ce se intampla?

Raspuns mamica: "Acum trebuie sa ai rabdare si sa lasi sa treaca putin timp, ca si testele facute prea devreme vor iesi negative. Trebuie sa treaca cel putin 1 luna de la momentul in care ai ramas gravida. Asteapta si apoi daca iti va iesi pozitiv sa mergi la medic sa iti dea niste pastile care sa previna un avort spontan."

Raspuns mamica: "Poate suferi doar de niste dereglari hormonale sau ale menstruatiei... Cel mai bine ar fi sa mergi la un medic ginecolog specialist pentru un control ca sa iti spuna daca ai nevoie de vreun tratament sau nu pentru prevenirea unui nou avort spontan... "

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.