Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Nasterea « inapoi

La cat timp dupa nastere se poate pune sterilet? Ati avut pana acum, v-ati acomodat repede cu el?

Raspuns mamica: "Din ce stiu eu la vreo cateva luni dupa nastere. Eu nu am avut, dar a avut mama mea in Italia pus si nu a fost deloc ok. Din pacate in timp organismul a detectat steriletul ca fiind un corp strain si i-a provocat mamei o infectie urata de a ajuns sa se opereze si sa-si scoata ovarele."

Raspuns mamica: "La jumatate de an de la sarcina poti sa-l pui. Iar despre acomodare pot sa-ti spun ca am colege care nici nu au simtit ca il au, pe cand altele nu s-au simtit comfortabil si au fost nevoite sa-l inlature. Eu personal nu am, si nici nu cred ca voi incerca."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.