Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 4 ani si 8 ani « inapoi

Fiul meu ma intreaba daca zana Maseluta, Mos Ene, si iepurasul de Paste sint reali. Eu cum sa reactionez ?

Raspuns mamica: "In primul rand, adu-ti aminte de copilaria ta. Tu ce-ai fi vrut sa auzi atunci. Poate asta vrea sa auda si el. Parerea mea este sa incerci sa mentii aceste mituri, pentru ca ele dau savoare copilariei. Fetita mea este in clasa a IVa si inca mai crede, desi colegii i-au spus contrariul. Cred ca nu va mai dura mult, dar... toate la timpul lor."

Raspuns mamica: "Am mai scris la un subiect similar (era vorba de Mos Craciun), cred ca totusi copii trebuie sa creada in existenta lor pana la o anumita varsta (6-7 ani). Totusi imi aduc aminte, cand eram copil chiar credeam tot ce mi se spunea, chiar daca nu avea vre-o logica unele din ele. Bunicii mei nu stiau de Zana Maseluta, atunci cand imi cadea vre-un dinte imi spuneau sa-l arunc pe casa - o sa vina o barza sa imi aduca altul :)))... si eu credeam tot ."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.