Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Sarcina mea poate fi mai avansata decat cred eu?

Raspuns mamica: "Asta depinde ... cand ai avut ultima menstruatie ? Cand a avut loc primul contact sexual dupa menstruatie?In functie de astea calculeaza cam cate saptamani de sarcina poti avea, dar cel mai sigur e sa iti faci o ecografie, in fuctie de data ultimei menstruatii iti calculeaza varsta sarcinii."

Raspuns mamica: "Acum depinde de cand nu ai mai avut menstruatie si asa iti vei da seama daca sarcina este avansata sau nu. Sau poti opta sa mergi la un control la un ginecolog si el iti va face un ecograf si iti va spune exact cate saptamani de sarcina ai si asa vei sta mai linistita."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii. Costume de baie.