Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Ce remediu aveti pentru durerile groaznice de cap ?

Raspuns mamica: "Dureri groaznice de cap... cam greu de spus. Cel mai bine este sa faci un control ori la oftalmolog ori la un medic specialist. Zic oftalmolog pentru ca de cele mai multe ori in cazul miopiei, apar dureri de cap. Daca ar fi fost vorba de migrene era altceva... toti avem din cand in cand... dar durerile foarte puternice pot avea alte cauze."

Raspuns mamica: "In primul rand respecta cele 8 ore de somn, mananca cat mai sanatos fara zahar si grasimi... cat mai multe legume si fructe in stare proaspata, hidrateaza-te cat mai bine, o bucatica de ciocolata ajuta la inlaturarea durerilor de cap ! Fa multa miscare si nu te infometa !"

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.