Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Cand este permis sa dau copilului apa minerala imbuteliata?

Raspuns mamica: "Daca e vorba de apa minerala carbogasoasa, sa fiu sincera eu i-am dat si fetitei mele de 1 an si 10 luni; nu am citit pe nicaieri ca ar fi contraindicata numai ca nu e bine in cantitate mare deoarece pot aparea pietre la rinichi am citit un articol, in rest este foarte buna pentru sarurile care le contine, ca, mg si hidrateaza. "

Raspuns mamica: "Eu una nu as recomanda apa minerala la copii mai ales copiilor mici deoarece chiar daca este buna in hidratare, poate face pietre la rinichi si mai ales da balonare si gaze si in cazul copiilor pot fi dureroase. Eu am o fetita de 4 ani si pana acum nu i-am dat niciodata."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.