Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Preconceptia « inapoi

Ce fel de ceaiuri dati la copii de 6 luni? In afara de ceaiul de tei ...

Raspuns mamica: "Eu stiu ca ceaiul de tei nu este prea recomandat pentru copilasii sub 1 an... poate in caz de urgenta... cand sunt mai agitati... dar depinde de mamica. La copilul meu ii faceam ceai din... coji de portocale... combinat cu putina menta, putin tei, putin soc si chiar ii placea! Iti recomand sa incerci."

Raspuns mamica: "Daca e baietel, eu stiu ca nu e bine sa ii dai ceai de tei, daca e fetita ii poti da. Eu le-am dat la copii mei ceaiuri de: musetel, de galbenele si cam atat. Ceiurile nu le-am jndulcit deloc, doar la baietel ca e mai mare (3 ani si 3 luni) l-am indulcit cu putina miere."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.