Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 4 ani si 8 ani « inapoi

Cum pot sa-mi fac copilul sa doarma toata noaptea? Are 4 anisori.

Raspuns mamica: "Acum este destul de mare ca sa se mai scoale noaptea. Fetita mea are aproape patru ani dar nu se scoala decat daca o scol eu sa faca pipi pe olita, in rest nu se mai scoala. Poate daca o deranjeaza ceva sau o doare ceva atunci da, se mai trezeste noaptea."

Raspuns mamica: "La 4 anisori este destul de mare sa spuna ce simte si ce il deranjeaza... Intrebati-l care este motivul pentru care s-a trezit. Poate ii este sete, poate masa de seara nu i-a ajuns si-i mai este foame sau poate ii este prea cald sau frig. E posibil sa-l doara ceva."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.